miSsJay's FotoPage


My name: Jay Farhana
My Fotopage: http://missjay.fotopages.com/
About me: full name is jihan farhana, 25 and a limkokwing university graduate.
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D80
Nikon
Friends:
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
Kid Chan Malaysia
Latest entry:Lovely Sikh/Punjabi Wedding Photography of Jesrina & Shailender
Hi all, I am back! And i am going to kick of my first post with a teaser of the Magnificent Punjabi Wedding of Shailender & Jesrina. Coming soon to http://www.facebook.com/iamkidchan(my facebook page) real soon! See you guys! View this Fotopage entry
Coming Soon- The Wedding
GREEN APPLE WEDDING PHOTOGRAPHY Suriya Sidek
Latest entry:MELATI IS TWO!!
Woot woot!!! Melati is TWO! Best sgt party Melati ni…sebab semua cake & macaroon dia mak dia yg buat. So if u all wanna find out more bout candy buffet or red velvet cake or macaroons….bolelah u all try tengok kat http://www.angelcupidkitchen.com/ Ops lupa pulak..the graphix items for this party…was made by Green Apple Design…our team jugak..so kalau interested…do PM us!! Photos by Green Apple Team: Rhashidi & Irwan Th'ng View this Fotopage entry
Azli Yusof
Latest entry:THE PROCESS
Today advancement in technologies has given almost everybody the opportunity to get involve in photography. Photography was accessible to everybody who can afford it. I was lucky to be able to learn the conventional and digital photography era. In my opinion, photography should be learn from basic, set the foundation of your knowledge on photography by attending formal classes, courses, training, reading from books or magazine, outing session and get yourself a mentor. Photography interpretation from a ... View this Fotopage entry
azlina majid
Latest entry:aku sayang kamu
huhu.. aku sayang nak buang acc nih sebab banyak gambar anak2 dalam nih.. tapi sian dekat dia dah terabai sebab aku sibuk dengan blog n fb.. apapun kau tetap di hati sebab aku kenal dunia Internet bermula dengan fotopages View this Fotopage entry
Azilah Azman
Latest entry:Orianthi Live In KL
Finally, I met my guitar idol - ORIANTHI Such a wonderful feeling :) Awesomenessssssss hahaha love her before shes even famous duh! View this Fotopage entry
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
Sharul Nizam
Latest entry:Main-main Lampu.... (1st Time)
Main-main Lampu Ver. 0.1(Beta) Credit to Yasser The Dukun Pasal Jadi Model xberbayar... LOL To Pjoy Tiger.. beli camera cepat2.... leh tagging ngan ako.... :) View this Fotopage entry
shizukana studio
Latest entry:Mohd Azaharin & Siti Nazirah Akad Day, Tanjung Bendahara
Salam, Congrates to the bride and the groom aka my ex classmate when i was standard 6..ahahah..AYEN! and wife yang jugak junior di sekolah yang sama SKTR batch 2006. 5th June 2010 was their akad day. next week 12th June 2010 which is on Saturday baru their reception day. for those yang dijemput, jgn lupa mai ke Old village~ *wink* View this Fotopage entry
huda ainiyah
Latest entry:Adam
ketika usia 6month. anak ini mula menangkat badan seperti ingin merangkak.rupanya mula mengesot kebelakang & kehadapan. magic melihat perkembangan adam setiap hari. thanks tuhan bagi peluang melihat & merasai kejadian manusia Muhammad Adam sehingga kini. rupenya gigih budak kecik yang baru pandai sesuatu perkara explore skill die. hari tu mama tak marah sebab turn abah yang jaga.so mama tolong tgk apekah anak bujang buat kalau tukang jaga tak pegang die. hmmm..die explore rumah die.pusing2 untuk bg ... View this Fotopage entry
hana zaini
Latest entry:Sahara Tent
View this Fotopage entry
Salim Dom
Latest entry:seiko... my watch
View this Fotopage entry
Seiko... my watch
Sembilan Belas Mei Design
Latest entry:Entry Terakhir
Ini adalah entry terkahir kami di fotopages. Kami telah pun berpindah ke halaman baru, url ada di bawah. Jika ada sebarang pesanan dan apa saja mengenai kami, bole tingalkan terus kepada kami. Sekian. Terima kasih. http://www.19meidesign.com Maklumat lanjut Kamarul Addli ( Photographer ) HP : 012 276 7478 EMAIL : contact@19meidesign.com WEB : http://www.19meidesign.com http://www.facebook.com/19meidesign View this Fotopage entry
shakirah kamarrudin
Latest entry:blackbird fly - september
2nd roll from my red blackbird fly. agak berpuas ati walaupon sprockets tak discan skali. (frust sbenarnya. huhu) lokasi - flat pekeliling, kelulut, marang, kg pasir putih enjoy da pics yah. :) View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
azam hashim
Latest entry:dari sinar mata mu
View this Fotopage entry
ADAN WEDDING PHOTOGRAPHY
Latest entry:KURSUS FOTOGRAFI DARI HARGA SERENDAH RM180
Untuk maklumat lanjut, sila ke - http://www.fototeacher.com/fex.html http://sipolanbinsipolan.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
Razali Hassan
Latest entry:Published - Harian Metro Variasi
View this Fotopage entry
yoyo
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
Encik Semutaro
kini aku berada di web http://www.semutaro.com jom join http://www.borakphoto.net View this Fotopage entry
razak latif
Latest entry:Last Entry
Salam sejahtera. Ni adalah entry terakhir aku di fotopages setelah diberitahu fotopages adalah dari israel lahanat. Selepas ini aku hanya akan update di photofolio http://razaklatif.com/blog wedding photofolio http://ijabqabul.wordpress.com Salam Sejahtera. View this Fotopage entry
Ariel Carlisle
Latest entry:Wedding Sara & Mior 090808
View this Fotopage entry
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
koi nordin
Latest entry:cb4think
somewhere in malaysia... In seeking for development our country , we forget something innately heritage since a long time. Save Our Planet Today!!! View this Fotopage entry
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
udeyismail Wedding Photojournalist
Latest entry:Ini Adalah Entry yang Terakhir
photograph by : Saiful nang Untuk Semua ini adalah entry yang terakhir kat fotopages nie.. sampai sini sahaja aku tulis blog nie.. terasa berat jugak nak tinggalkan blog nie.. bler nak tinggal jek teringat waktu-waktu yang lepas daripada korang x kenal.. korang kenal.. dari pada bukan kawan,jadi kawankan. Bagi sesapa yang lama tak masuk ke sini.. jangan terkejut dan bertanya apsal x update-update gambar.. Kalau x de gambar baru tu jangan lupa masuk kat sini http://blog.udeyismail.com . Sebelum nie me... View this Fotopage entry
mukhrizlatif wedding photographer
Latest entry:LAST ENTRY!!!
http://blog.mukhrizlatif.com() akhirnya..aku mengikuti jejak langkah SN..so selepas nih..kita jumpa kat rumah baru aku ok..insyaAllah aku akan update dari hari kehari... thanx mukhrizlatif/m0qh View this Fotopage entry
Nzr Ahm
Latest entry:Moved to blogspot!
MOVED TO http://nazrina-ahmad.blogspot.com(http://nazrina-ahmad.blogspot.com) :-D View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
huzaimatus zulk
Latest entry:Kids
Koleksi di kala kebosanan :P View this Fotopage entry
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
Adi Nang
Latest entry:Sneak Preview
More kids please visit http://milkinthebottle.blogspot.com/ View this Fotopage entry
3 layer
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
Jay Ismail
Latest entry:ezrina & abu
aku tak reti nak hamek kawen2 ni..sib baik ni jiran sebelah....ahahhaha View this Fotopage entry
NaZeE AnuaR
Latest entry:Menembak Malam Putrajaya
View this Fotopage entry
dah..jom balik!
malek md
Latest entry:O R K I D
:-D D70 + 105vr at 1/60, f16 and iso400 with -2EV SB800 attached to cam. Cropped to fit 2:4 ratio. Thanks View this Fotopage entry
Orkid
orkibal love u
Latest entry:ork vs 84cubes
* http://www.youtube.com/watch?v=qp0eZGDuB_A View this Fotopage entry
Nazneen Ramly
Latest entry:Cat Fight !
FIGHT ELOPE DISSAPOINTED SNEAKING IN BACK TO WHERE BELONG View this Fotopage entry
Apa yg anda nampak?
khairil idham ismail
Latest entry:i hate that guy...what is his name..?idham .. ya...i hate you...
i hate that guy...what is his name..?idham .. ya...i hate you... again .. this one is for real...i hate photography+i hate fotopages....!!! no more update no more pics uploaded. bye bye fotopages.... bye bye my loyal dear viewer .. (perasan macam ada sangat...???ceh..) :-( View this Fotopage entry
Dr Faisal
Latest entry:Catch of the day
Took my daughter for a zoo trip and this is what I got... More here http://www.flickr.com/photos/drfaisal/452182602/ View this Fotopage entry
a doomed lover
Latest entry:Sarah Alba 1st raya
muhehe. Sarah 1st raya, malam raya mak bapak dia berkg kt umah aku. so tade la sunyi sgt mlm raya ;-) salam aidilfitri to all ! View this Fotopage entry
candid kazen aku yg dah beranak 3. blakang tu kain aku
azrul affandi sobry
Latest entry:Haikal lagi
lagi2 my haikal.. View this Fotopage entry
palik deng dang
Latest entry:wedding:firdaus dan farah
skang nie musim cuti sekolah..so byk la org yg kawin-kawin.tiap2 minggu ader jer kenduri.siti jer kawin hari berkerja :-D .minggu lepas 19:08:06 aku pi setiawan untuk amik gamabr wedding..yg kawin tu kawan aku mase duk study dulu.turut bersama aku saudara sinach.pi saje nak cari experience.dgn takder flash dan guna kit lens je ni la hasil nyer...nie pun gambar hari pertama..second day..mintak saudara sinach up.okeh..komen tu byk membantu aku..so sila kan CC. :-D more pictures masuk sinach punyer... View this Fotopage entry
Zain Abdullah
Latest entry:Bukit Keluang Beach
While I had a short break at my hometown recently I went to shoot Bukit Keluang Beach which is about 18km from my parents' house. The weather was not so favourable hence the lighting not glorious as what I expected. Anyway managed to bag a few shots of stormy and moody scenery. You are welcome to view more of my pictures at http://www.pbase.com/zainabdullah(My Portfolio hosted by pbase.com) View this Fotopage entry
Miss Spiky Area
Latest entry:Light Experimental
View this Fotopage entry
wyda zaidy
View this Fotopage latest entry
yes.while i was driving suddenly hanna appeared as hantu
syed nassier
http://www.syednasir.com View this Fotopage entry
xx xx
View this Fotopage latest entry
Ababyl Nazirah
View this Fotopage latest entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016