miSsJay's FotoPage

By: Jay Farhana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 25-Nov-2007 13:00 Email | Share | | Bookmark
Nadirah & Azrul [Reception]








yang ni time sanding plak, the main photog was actually moqh tapi dah alang2 satu hari kat sane shoot je la terus utk diorg punye reception kan. ok enjoy the photos!



more http://www.flickr.com/photos/jayfarhana/sets/72157603381833865/


Sunday, 25-Nov-2007 12:44 Email | Share | | Bookmark
Nadirah & Azrul [TheSolemnization - Tmn Lapangan Terbang, Ipoh]










click for more---->http://www.flickr.com/photos/jayfarhana/sets/72157603329761189/show/



Sunday, 11-Nov-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Khairiyah & Fadzly Dewan Puspanita












This event was held at dewan puspanita KL on the 11th of november..heheh yup 3 weeks ago..sorry lambat update its just that i actually ALREADY uploaded this entry at flickr but it looks like i've already forgotten fotopages more photos can be viewed here http://www.flickr.com/photos/jayfarhana/sets/72157603266133791/

and just to announce that i will permanently close my fotopage as we will come out with a new blog soon, and in the mean time, wedding photos will be updated at my flickr ONLY. [im beginning to love flickr entirely!] hehehehe ok people, next coming wedding will be Nadirah&Azrul at Ipoh last 25th Nov 2007. tungguuuuuuu!!!

nope i dont actually close this fotopage. i only close the comment box. any inquiry can be mailed at jayfarhana@candidsyndrome.com


thank u!!!




Saturday, 3-Nov-2007 16:32 Email | Share | | Bookmark
Open Show 2007 - Art Gallery Shah Alam



hehe my photos were hung up now at gallery shah alam, [and so are my classmates' photos]rasenye dah lame submit tapi baru skang open show tu ade. lambat benoo..submit mase belom grad lagik. ingatkan kene rejek..haha time tu seronok antar gamba utk exhibition sbb baru2 lepas exhibition kat kolej ni pon my lecturer yg encourage soh masok! ngeee.... harge2 seperti dibawah ni main tarok jek. takreti letak harge. hahahaha mcm ade jek org nak beli! tapi diorg yg suroh so letak je la. by the way these pics are taken last april during CS TEAM punye trip to terengganu. gamba ni gak la dok antar exhibition, gamba ni la dok antar kat openshow, gamba ni gak la dok wat presentation mase final dulu..hikhik..2 of my favourite shots. okeh, skool holiday's coming up, means lots of wedding coming up! yadayayayada! for those who havent got your wedding photographer, RM1480 promotion package will endup soon! mari cepattttt tefon 03-8076 6878!!

sorry to pemilik artwork lukisan di atas sebab kitorg tompang bergambar! hehehe credits lah to u!
photos above shot by my oldskool digicam (lupe plak bawak camere)



Thursday, 18-Oct-2007 02:38 Email | Share | | Bookmark
Iklan Raya

 




[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net