miSsJay's FotoPage

By: Jay Farhana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 24-Dec-2007 05:21 Email | Share | | Bookmark
Republished Faizal Tahir's photo

since the album is already out, i republish the photo shots taken during faizal tahir's recording.

here http://missjay.fotopages.com/?entry=1246855&back=http://missjay.fotopages.com/?page=3#CommentsTop


Saturday, 22-Dec-2007 07:47 Email | Share | | Bookmark
Akmal & Afzan - The Reception @ Yong Peng, Johor







15 Dec 2007

Entry kali nih aku ke yong peng. hehe laluan balik kampong nih. ahaks. reception nih ialah majlis last utk Mohd Akmal Akhpah & Izniza Afzan Mustafa Albakri. diorg dah di ijabkabulkan pade 7 Dec lepas dan kedue2 event [nikah & afzan's reception] di capture oleh Udey Ismail. Reception kat Yong Peng captured by me.
Seperti yg telah dijangkekan, majlis kalau kat kampung2 mesti meriah gila! kat bandar mmg la meriah gak, tapi meriah kat kampung special sket hehe anyway akmal & ajan mmg best. takyah suroh byk sgt, diorg yg mmg dah suke bergambor tgk gamba2 dlm frame umah diorg pon byk gambar2 diorg yg siap dah print cantik2 frame elok2 mcm gallery. diorg ni pon hobi2 suke ambik gambar gak hurmmmm aku kene buat gallery kat umah gakla. hehehe.
nasib baik tak lebat sgt ujan ptg tuh..skejap je lepas tu renyai2.pastu benti..pastu ujan balik mcm tu la. tapi alhamdulillah majlis diorg ni berjalan dgn lancar. thanks to akmal's family dgn layanan yg besh & sporting semuenye, and to akmal & ajan, many2 congratulations!

more at http://blog.jayfarhana.com/gallery/

JayFarhana
Senior Photographer
CandidSyndrome
Colours Of Asia Sdn Bhd
03-80766878 [office]
jayfarhana[at]candidsyndrome.com
http://www.jayfarhana.com




Saturday, 22-Dec-2007 07:36 Email | Share | | Bookmark
Farah & Khairil [the Solemnization]





date of event: 8 December 2007

Hello there! Selamat Hari Raya Aidil Adha to everyone! Adoi baru laa dapat nak update. aritu nak update tibe2 ade hal dgn server lak. lepastu teros busy dgn keje2 design. tgh peak season kan nih december..so this entry is the solemnization of Farahiyah Mohd Ariff and Khairil Aezuan Kamaruddin @ Masjid Muaz, Setiawangsa. Event yg simple but everything went alright. Paling best mase Farah kene pakai baju kahwin nenek Farah. Still looks like new! kain songket tenunan mas kot. Cantik dan klasik gila. Kirenye Farah dapat jadi wanita melayu terakhir jap la utk haritu hehehe..ok, so Farah & Khairil, congratulations! hope your honeymoon is going to be great!

more photos at http://blog.jayfarhana.com/gallery/

Jay Farhana
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
03-80766878
jayfarhana[at]candidsyndrome.com
http://www.jayfarhana.com

current blog: http://blog.jayfarhana.com


Saturday, 1-Dec-2007 10:34 Email | Share | | Bookmark
Eliyana & Khairul [sneak preview]









Eliyana & Khairul
Malim Nawar, Perak.
1 Dec 2007

ni wedding paling latest, last 2weeks kat perak, lastweek pon perak gak. kalini kat malim nawar..dekat2 dengan gopeng sangat dah sbb kuar kat tol gopeng. pegi bertige dgn nizam&piyan. event yg simple tapi riuh+rendah gak dgn family2 eliyana yg happening tuh! hehehe..thanks sbb layanan yg besh and korang pon sporting gak! bestlah!

enjoi the sneak preview dulu eh! congrats to eliyana&khairul!





Wednesday, 28-Nov-2007 17:00 Email | Share | | Bookmark
What the..?





hahahaha...teaser


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net