miSsJay's FotoPage

By: Jay Farhana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 18-Feb-2008 16:58 Email | Share | | Bookmark
Majlis Berinai : Natasha Basheer at Sek 7 Shah Alam

25 Jan 2008


hehe ini first time shoot majlis berinai nih! hehe! dgn bertemakan bollywood, the whole family member of natasha basheer [Shasha] semue pakai ala2 hindustan gitu! ini family yg sgt besar dan meriah! ramai giler family shasha! yang bestnye from her father's side semue mamak..and from her mother's side plak from sarawak...sebab tu la shasha tak mcm mamak sangat..mcm melayu je hehe! and she got married with Shafril Rizny (esoknye tu) so Congrats to both of you! mesti penat kan the whole month of january tu korang punye event saje! 5 events! hope u guys did have an xciting honeymoon yah!









HERE for more!

JAYFARHANA
Photographer | Designer
CANDIDSYNDROME
Colours of Asia Sdn Bhd
tel: 03-80766878
email: jayfarhana[at]candidsyndrome.com
flickr: http://www.flickr.com/photos/jayfarhana
website: www.jayfarhana.com


Monday, 18-Feb-2008 15:26 Email | Share | | Bookmark
Kamarul & Siti Zubaidah [akad nikah at putra heights]

hi everyone. im back. back from busyness! but still busy anyway. so sorry viewers! =( saye byk giler kerje! balik rumah teros pengsan, esok pegi keje balik..mcm tu je hari2 sometimes if u just happen to drop by and no new photos uploaded, please click on my flickr, as uploading kat situ mcm senang jek teros drag semue, terus done. kalau sini kene menaip bebagai heh.. ok this was january's entry...adoi dah basi sebenanye tapi takpe la asalkan update jugak slow2 ehhh..
they are Kamarul & Siti Zubaidah..both bekerje kat atas langit sorg pilot & stewardess. senang sgt nak pegi umah siti ni sebabnyer berjiran jek kitorg ahaks...dok satu seksyen dekat putra heights. huhu.

19 Jan 2008











ok so please click here for full sets.

JAYFARHANA
Photographer | Designer
CANDIDSYNDROME
Colours Of Asia Sdn Bhd
tel: 03-80766878 [office]
email: jayfarhana[at]candidsyndrome.com
photoblog: http://flickr.com/photos/jayfarhana
website: www.jayfarhana.com



Tuesday, 15-Jan-2008 10:51 Email | Share | | Bookmark
Sameeha & Wan Azlan






29 Dec 2007

Entry kali ni plak ialah reception Sameeha & Wan Azlan @ Sg. Kantan, Kajang...hehe ni kire kali ke 3 ambik gamba adikberadik diorg ni dulu adik sameeha, (Raihan & Syalizawani) yang kawin mase tu i was still in training lagik ikot SN & Adi...hehehe skang ni Sameeha pulak! majlis diorg ni giler meriah! Sameeha & Wan Azlan ni dengar katenye kenal dah lame drp darjah 6 dahh..ahaks...pastu lost2 contact tibe2 jumpe balik kat Jepun, tempat Sameeha buat masters skang...Wan Azlan plak keje kat Nissan kat sana! hehehehe jadi orang jepons la korang kann...congrats la guys! suke gile tgk korang sbb chomel sgt!
kat rumah diorg ni best di buat portraiture kat luar tapi takleh nak expand mase lame sgt mase ni sbb malam tu i have another assignment at Concorde Shah Alam plak. Tapi puas ati la...to Sameeha & Wan Azlan...selamat pengantin baru!!!

MORE


Quote:
hehehe a mesg from sameeha:

from "green@ white" <sam_grunge@hotmail.com> to Jay Farhana <jayfarhana@candidsyndrome.com>
date Jan 16, 2008 3:40 PM
subject RE: Sameeha!
mailed-by hotmail.com

JAY, i love you ! i love you ! i love you ! They are all soooooo cantikkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!!! thanks so much !!!

SAM




JayFarhana
Senior Photographer | Designer
CandidSyndrome
Colours Of Asia Sdn Bhd
03-80766878 [office]
jayfarhana[at]candidsyndrome.com



Tuesday, 15-Jan-2008 05:02 Email | Share | | Bookmark
Siti Aishah & Ahmad Jamlee







MORE

28 Dec 2008

Yang ni pulak entry for Majlis Akad Nikah Siti Aishah & Ahmad Jamlee yang dilansongkan di kediaman Aishah & Family kat sebuah banglo di Kuang..nunnn atas bukit haa rumah ecah nih! hehehe..mase edit2 gambar…teringat plak suasane rumah ecah yg rioh rendah..meriah gila..aku sendri tergelak2 sebab teringat gelagat adekbradek ecah yg kelakar tuh! family diorg mmg besh! ecah dgn jamlee pon bukan main lagik malam2 pon leh layan potraiture kat sekeliling rumah ahaks! hope korang did have an exciting honeymoon! enjoi the photos k congratulations!

message from ecah:

Quote:
Thanx to u and moqh for shooting my wedding event...u captured not only the unforgettable memories but also the moment....i love all of the photos..thats why it took me a week to decide..even though not many changes with the one yg i dah pilih masa i dtg CS that day...its just sooooo lovely.

Thanx guys.Congrats to u, nizam and moqh...Semoga CS terus murah rezeki.

Have fun while working on my album.....

THANK YOU AGAIN!!!!

love,
ecah



JayFarhana
Senior Photographer | Designer
CandidSyndrome
Colours Of Asia Sdn Bhd
03-80766878 [office]
jayfarhana[at]candidsyndrome.com

marathon belom habis lagi ade lagi 3 event lagi lalalalaaa hari harii kerjaaa lalalalala





Tuesday, 15-Jan-2008 04:46 Email | Share | | Bookmark
Fadhullah & Ainen Salwa






MORE

so sorry for the LONG absence!!!! huwarghhh it have been a hectic year-end, berderet2 event sampai tak menyempat2 nak update satu satu…i promise i’ll update EVERY event tapi tunggu sket plishh!! i love all the photos i took! tapi bile balik2 keje jer dah hari isnin and kena sambung kerje di office pulak iaitu album client for november-december yg masih sgt banyak tuh! then next weekend jer dah ade event balik..so time ni baru ade mase sket sbb belom ade event lagi utk awal january..19th onwards baru ade

23 December 2007

so for this entry, it was Fadhullah & Salwa’s solemnization at K.Kangsar (first time drive to k.kangsar) heheh…at Masjid Ubudiyah yang sangat cantik. gerak pukol 4 pagi, sampai sane mmg dekat2 8pagi jugaklah..majlis nikah kedua mempelai ni berjalan dgn lancar, tambah2 lagi pulak ade 4 pengantin yg nak dinikahkan pade waktu yg same..hhehehe konpius jugak mule2..mane satu pengantin lelaki ni majlis diorg ni ade sambung sebelah petang tu pulak (reception) tapi yg ada ni gambar nikah sahaje. will add on reception pics later! ape2hal pon thanks to fadhullah & salwa kerane sporting sgt hari tuh! panas2 terik pon sanggop posing lagik!
congrats2!

oh anyway, hope it’s not too late to wish everyone happy 2008! [huh..turned 24 last 3rd january..ape la awal sgt besday akuh..cepat tua btol ]

enjoi the photos!

JayFarhana
Senior Photographer | Designer
CandidSyndrome
Colours Of Asia Sdn Bhd
03-80766878 [office]
jayfarhana[at]candidsyndrome.com



[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net